• 4 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

George BOROȘ P13003

George BOROȘ

2013

Club Actual

POSTURI

Atacant 100%

SCURTĂ DESCRIERE

George BOROȘ este un junior de reală perspectivă, având multe calități tehnice și mentale, atuuri native ce-l pot ajuta să dezvolte o traiectorie ascendentă – prin determinare, prin răbdare și printr-o pregătire susținută – înspre performanță atât la nivel național, dar posibil și European.

 

George BOROȘ este un jucător polivalent, cu accente ofensive, remarcabil prin travaliu și prin jocul său ”vitezist”, deosebit de util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii și un foarte bun control al balonului, mai ales în regim de viteză, cu ambele picioare, având execuții interesante, foarte dinamic și tenace în exprimarea din teren, alegând, de multe ori, soluții foarte bune de continuare a fazelor de joc, chiar și în condiții de adversitate și/sau spațiu restrâns. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o foarte mare capacitate de efort susținut, precum și o foarte bună viteză atât de reacție, cât și de deplasare.

 

George BOROȘ este un junior talentat, cu un foarte bun potențial, curajos și dinamic, având un mental pozitiv și un spirit puternic, inteligent și atent la detalii, dornic de afirmare și de competiție, determinat și serios în tot ceea ce face atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 50%
Picior Drept 50%

GALERIE FOTO

Share Social Media