• 20 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Gabriel Bică DINU P14015

Gabriel Bică DINU

2014

Club Actual

POSTURI

100%
Atacant

SCURTĂ DESCRIERE

Gabriel ”Bică” DINU este un junior de reală perspectivă, având multiple calități tehnice și mentale, valențe, deosebite multe dintre ele, ce-l pot ajuta, în viitor, – printr-o pregătire foarte riguroasă și susținută, dar și prin răbdare – să dezvolte o traiectorie interesantă înspre fotbalul de performanță atât la nivel national, cât și (cu șanse reale) la nivel European.

 

Gabriel ”Bică” DINU este un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se face repede remarcat pentru tehnicitatea sa, dar și pentru maturitatea manifestată în joc, deosebit de util în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii foarte bune, având un dribling eficient, purtat în viteză, un șut puternic și précis, o viziune bună a jocului, curajos și dinamic în exprimarea din teren, creativ și altruist, eficient și oportunist în fața porții adverse, un player ce poate face diferența în momentele cheie. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o foarte bună viteză atât de reacție, cât și de deplasare, capacitate de efort susținut, forță și o bună motricitate.

 

Gabriel ”Bică” DINU este un junior talentat, cu personalitate, inteligent și determinat, atent la detalii, intuitiv și creativ, având un mental pozitiv și un caracter viguros, încrezător în propriile resurse evidente, dornic de afirmare și de progres, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de instruire și pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

GALERIE FOTO

Share Social Media