• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Florinel ALECU P14001

Florinel ALECU

2014

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 70%
Atacant 30%

SCURTĂ DESCRIERE

Florinel ALECU este un junior de reală perspectivă, unul din vârfurile generației sale, la nivel national, declarant cel mai bun jucător al Turneului Final Național Sfinx U8, ediția 2021-2022, și care, prin calitățile sale multiple, fizice și tehnice, are șanse – prin răbdare, printr-o pregătire susținută și printr-o atenție sporită la cluburile care ”îi dau târcoale”-  să dezvolte o traiectorie ascendentă înspre performanță atât în țară, cât și la nivel European.


Florinel ALECU este un jucător polivalent, cu accente ofensive, Campion Național Juniori U8, cu CSS Alexandria, în ediția 2021-2022,  care se remarcă prin execuțiile sale și prin aportul său deosebit, în zona mediană, în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o extraordinară lovire a mingii, dar și un control bun, inteligent și dinamic în exprimarea din teren, având o foarte bună viziune a jocului și un simț aparte al desfășurării fazelor, combativ și tenace, alegând, de multe ori, soluții foarte bune de continuare sau de finalizare a secvențelor de joc. Un jucător cu un fizic armonios, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, cu o bună viteză atât de deplasare, cât și de reacție, precum și capacitate de efort susținut.


Florinel ALECU este un junior inteligent, atent la detalii, dinamic și altruist, dornic de afirmare și de competiție, curajos, având un caracter puternic, introvertit, în unele momente, dar determinat și constant în exprimare, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 25%
Picior Drept 75%

Galerie Foto

Share Social Media