• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Flavius PANĂ P11033

Flavius PANĂ

2011

Club Actual

POSTURI

100%
Atacant

SCURTĂ DESCRIERE

Flavius PANĂ este un junior talentat, având multe calități tehnice, valențe ce-l pot ajuta, în timp, – prin răbdare, printr-o pregătire susținută și printr-o îmbunătățire constantă a parametriilor fizici și mentali – să aibă o ascensiune interesantă înspre perfomanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Flavius PANĂ este un jucător cu profil ofensiv, locul 3 cu Real Union Galați la Turneul Final Național Sfinx U11, în sezonul 2021-2022, care se remarcă prin forța sa de pătrundere, dar și prin execuții, util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu un bun control al mingii, precum și o lovire bună a balonului, având un driling bun, eficient, o bună protejare a balonului în condiții de adversitate, execuții interesante, un șut puternic și précis, cu o bună intuiție a desfășurării fazelor. Un jucător puternic, având resurse fizice în creștere și dezvoltare.

 

Flavius PANĂ este un junior de perspectivă, dornic de afirmare, dinamic și tenace, având un mental pozitiv, serios atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media