• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Felix DANCIU P15015

Felix DANCIU

2015

Club Actual

POSTURI

50%
Mijlocaș
50%
Atacant

SCURTĂ DESCRIERE

Felix DANCIU este un junior agil, având un bun potential tehnic și fizic, calități importante ce pot determina, în timp,  – printr-o pregătire riguroasă, prin răbdare și prin determinare – o ascensiune interesantă înspre înalta performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Felix DANCIU este un jucător polivalent, cu accente ofensive, inclus pe lista NEXT GENERATION U8, 2022-2023 – The best young talents in Romanian football, care se remarcă prin jocul său dinamic, fără teamă, ajutând la ridicarea calității ansamblului de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, mai ales în regim de viteză, curajos și creativ în exprimarea din teren, având execuții deosebite, un dribling eficient, o bună viziune a jocului, în ansamblu, intuitiv, de multe ori, în soluțiile de joc alese. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună motricitate, o foarte bună viteză atât de reacție, cât și de deplasare, precum și capacitate de efort susținut.

 

Felix DANCIU este un junior talentat, inteligent și intuitiv, dornic de afirmare și de progres, curajos și dinamic, având un mental pozitiv, serios în tot ceea ce face atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media