• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Eduard Mihai GRAUR P15002

Eduard Mihai GRAUR

2015

Club Actual

POSTURI

100%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

Eduard Mihai GRAUR este un junior talentat, cu multe calități tehnice și mentale, abilități ce-l vor ajuta, în viitor, – printr-o pregătire riguroasă și susținută, dar și prin răbdare – să atingă nivele înalte de performanță atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Eduard Mihai GRAUR este un jucător cu profil ofensiv, legitimat la Atletic Șura Mare, împrumutat la echipa bistrițeană, care se face remarcat, în fiecare meci, printr-o bună tehnicitate, un număr 10 în adevăratul sens al cuvântului. Un player, cum spuneam, deosebit de tehnic, cu o lovire și un control al mingii foarte bune, mai ales în regim de viteză și în condiții de adversitate, având o bună viziune a jocului, nativă, un spirit aparte de a antcipare a fazelor de joc, un foarte bun executant de lovituri libere, având execuții spectaculoase, dar și eficiente. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o foarte bună viteză atât de reacție, cât și de deplasare, precum și capacitate de efort susținut.

 

Eduard Mihai GRAUR este un junior de perspectivă, dornic de afirmare și de competiție, dinamic și curajos, având un moral pozitiv și un caracter puternic, serios în tot ceea ce face atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media