• 21 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Eduard Mihai ANDREI B2259

Eduard Mihai ANDREI

2011

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 70%
Atacant 30%

SCURTĂ DESCRIERE

Eduard Mihai ANDREI este un junior de reală perspectivă, care se încadrează în standardele fotbalului modern, de calitate, și care are șanse, prin pregătire și răbdare, să parcurgă un drum interesant, de lungă durată, la nivele înalte de competitivitate.

 

Eduard Mihai ANDREI este un jucător polivalent ofensiv, care se remarcă în mod deosebit prin tehnica sa foarte bună, cu ambele picioare. Un player cu multe calități tehnice și motrice, native, constant în evoluție, cu un foarte bun randament în zona mediană, de unde coordonează jocul, folosindu-se de viziunea și de intuiția sa. Un jucător ”la superlativ”, din multe punct de vedere, bun pasator atât la distanțe mici, cât și la distanțe mari, având un foarte precis și puternic șut cu ambele picioare, calitate foarte rară la ora actuală. De altfel, el se remarcă și ca marcator, fiind în anul 2019, în cadrul Trofeului Gheorghe ENE AJF Buzău, golgheterul competiției.

 

Eduard Mihai ANDREI este un junior disciplinat și ambițios, atent la detalii, dornic de performanță, serios în tot ceea ce face atât la antrenamente, cât și la jocuri. Un junior care poate deveni, în scurt timp, un vârf al generație sale, la nivel național. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 50%
Picior Drept 50%

PALMARES INDIVIDUAL

2019

Trofeul ”Gheorghe ENE” – AJF Buzău – Golgheterul competiției

SOCIAL - MEDIA

Galerie Foto