• 22 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Dragoș STĂNESCU P11022

Dragoș STĂNESCU

2011

Club Actual

POSTURI

Fundaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Dragoș STĂNESCU este un junior interesant, cu multiple calități fizice și mentale, valențe ce-l pot ajuta să dezvolte o carieră sportivă de success – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și printr-o îmbunătățire și cizelare a parametriilor tehnici – atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori, pe plan national, dar chiar și european.

 

Dragoș STĂNESCU este un jucător cu profil defensiv, care se remarcă în zona centrală, acolo unde desfășoară un joc pragmatic, de stil britanic, eficient și util în angrenajul ansamblului echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, având o bună poziționare, combativ și tenace în exprimarea din teren, cu intervenții foarte bune în dueluri, având o bună anticipare a desfășurării fazelor, un bun joc aerian, fiind și un bun executant de lovituri libere, având un șut puternic și précis. Un jucător cu un fizic armonios, practicând și rugby, având o bună motricitate, forță, precum și o bună capacitate de efort susținut.

 

Dragoș STĂNESCU este un junior inteligent, cu personalitate, determinat și dornic de afirmare, având un caracter viguros și un moral bun, serios în tot ceea ce face atât în procesul de pregătire, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 20%
Picior Drept 80%

GALERIE FOTO

Share Social Media