• 27 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Dragoș CABA P12008

Dragoș CABA

2012

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Dragoș CABA este un junior abil, având multe calități fizice și tehnice, unele deosebite, cerute la ora actuală în fotbalul modern, valențe ce pot determina o ascensiune frumoasă  – printr-o pregătire riguroasă, prin răbdare și prin determinare – înspre performanță atât la nivel național, cât și European.

 

Dragoș CABA este un jucător polivalent, complet, ce se remarcă în zonele laterale, acolo unde, prin jocul său purtat în viteză, crează un avantaj remarcabil în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o foarte bună lovire a mingii, având un bun control al balonului, mai ales în regim de viteză, dinamic și tenace în exprimarea din teren, având un șut puternic și précis, execuții interesante, un bun joc aerian și o forță deosebită de pătrundere. Un jucător cu un fizic armonios, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, cu o bună capacitate de efort, precum și viteză.

 

Dragoș CABA este un junior de reală perspectivă, dornic de afirmare și de competiție, având un mental pozitiv, curajos și combativ, serios atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media