• 13 iunie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Dragos ARHIRE P11031.2 Nivel2

Dragos ARHIRE
8.16/10
Club actual
❖ COORDONATE
2011
2011

AN NAȘTERE

1.36 m
1.36 m

ÎNĂLȚIME

28 KG
28 KG

GREUTATE

🌀 POSTURI
100%
Mijlocaș
☇ SCURTĂ DESCRIERE

Dragoș ARHIRE este un junior cu multiple calități tehncie și mentale, ce-l vor ajuta, cu siguranță, printr-o pregătire susținută și elaborată, să dezvolte o traiectorie deosebită, în vitor, înspre un nivel înalt de performanță, putând depăși chiar pragul național.

Dragoș ARHIRE este un jucător polivalent, care are capacitatea de a dezvolta un joc box to box, remarcându-se în zona centrală, acolo unde jocul său ajută mult ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii foarte bune, având o deosebită viziune a jocului, manifestând o combativitate pozitivă în teren, curajos și tenace în exprimare, fără teamă, alegând, de multe ori, soluții interesante de joc.

🌀 ABILITĂȚI

MEDIA ABILITĂȚI TEHNICE 7,85

☇ SCURTĂ DESCRIERE (PARTEA 2)

Dragoș ARHIRE este un junior de reală perspectivă, de care, cu siguranță, vom mai auzi în viitor, având un mental foarte bun, un caracter viguros și un spirit puternic, serios în modul de pregătire și de tratare a jocului.

🌀 ABILITĂȚI

MEDIA ABILITĂȚI MENTALE 8,54

☇ SCURTĂ DESCRIERE (PARTEA 3)

Dragoș ARHIRE este un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, agil și dinamic în exprimarea din teren.

ABILITĂȚI

MEDIA ABILITĂȚI FIZICE 8,10

MEDIA GENERALĂ PLAYER
Culorile Clubului
❍ ÎNDEMÂNARE
70%
Picior Stâng
30%
Picior Drept
🏆 CV LEGITIMĂRI

☈ 

❍ Album Foto
Distribuie