• 22 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Denisa CRENGĂNIȘ P14008

Denisa CRENGĂNIȘ

2014

Club Actual

POSTURI

50%
Fundaș
50%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

Denisa CRENGĂNIȘ este o junioare de perspectivă, având multiple calități mentale și fizice, aptitudini ce o pot ajuta, în viitor, – printr-o pregătire riguroasă, printr-o cizelare a resurselor proprii, dar și prin prin răbdare și determinare – să aibă un parcurs interesant și ascendent înspre performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la senioare.

 

Denisa CRENGĂNIȘ este o jucătoare polivalentă, cu accente defensive, (poate juca foarte bine și portar) care se remarcă printr-un joc curajos și determinat, ea reușind să joace și sa facă față chiar și la băieți/grupe de vârstă mai mari, deosebit de utilă în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, dinamică și tenace în exprimarea din teren, fără teamă de adversari, indiferent de vârsta acestora, având intervenții eficiente și o bună intuiție a desfășurării fazelor. O jucătoare cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună motricitate, o foarte bună capacitate de efort susținut, precum și viteză.

 

Denisa CRENGĂNIȘ este o junioare interesantă, abilă, dornică de afirmare și de competiție, având un moral bun și un spirit puternic, precum și un caracter viguros, determinată și serioasă în tot ceea ce face atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

GALERIE FOTO

Share Social Media