• 6 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Denis PIȚUR P11044

Denis PIȚUR

2011

Club Actual

POSTURI

100%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

Denis PIȚUR este un junior talentat, cu un bun potențial mental și tehnic, calități importante ce pot determina – prin răbdare, prin focusare și printr-o pregătire susținută – o ascensiune interesantă înspre zone de performanță atât la nivel national, cât și European.

 

Denis PIȚUR este un junior polivalent, genul de mijlocaș box to box, complex, care face la fel de bine ambele faze de joc, deosebit de util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, inteligent și constructiv în exprimarea din teren, având o foarte bună intuiție a desfășurării fazelor, o viziune bună a ansamblului și a dinamicii jocului, cu un dribling eficient și un serviciu de pase bun. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, viteză, precum și o bună motricitate.

 

Denis PIȚUR este un junior de perspectivă, inteligent și dinamic, atent la detalii, dornic de afirmare și de concurență, având un caracter viguros și un mental pozitiv, disciplinat și serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media