• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Denis OPRIȘONI P12017

Denis OPRIȘONI

2012

Club Actual

POSTURI

Fundaș 50%
Mijlocaș 50%

SCURTĂ DESCRIERE

Denis OPRIȘONI este un junior talentat, având un bun potential mental și tehnic, calități deosebite, multe dintre ele, ce-I vor ajuta, în viitor, – prin răbdare, prin determinare și printr-o pregătire riguroasă și susținută – să dezvolte un trend ascendet înspre performanță atât la nivel național, cât și European.

 

Denis OPRIȘONI este un jucător polivalent, cu accente defensive, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde, prin jocul său inteligent și prin calitățile sale, reușește să ajute ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, atent la detalii, având o bună viziune a jocului, o bună intuiție a desfășurării fazelor, dinamic și tenace în exprimarea din teren, un serviciu bun de pase, spirit de echipă și combativ în dueluri. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o foarte bună capacitate de efort susținut, precum și motricitate și un fitness general bun.

 

Denis OPRIȘONI este un junior de perspectivă, atent la detalii, inteligent și disciplinat, dornic de afirmare și de progress, dispus în permanență să asimileze învățături noi, ambițios și serios în modul său de pregătire, dar și de manifestare în timpul jocului. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

GALERIE FOTO

Share Social Media