• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Denis OPRIȘA B2496

Denis OPRIȘA

2012

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Denis OPRIȘA este un junior de reală perspectivă, unul din vârfurile generație sale, la această vârstă, – declarat cel mai bun jucător din România, la Turneul Final Național Sfinx U9, în 2021 – cu multe calități tehnice ce-l pot ajuta, în viitor, să performeze la un nivel înalt de competitivitate atât în țară, cât și în străinătate.

Denis OPRIȘA este un jucător polivalent, de multe ori box to box, cu accente ofensive, care se remarcă în zona mediană, acolo unde prin jocul său dinamizează cu succes, de multe ori, ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii foarte bune, cu ambele picioare, curajos în exprimarea din teren, combativ și tenace, cu o bună viziune a jocului, intuitiv în desfășurare, curajos în luarea deciziilor imediate, căutând, în permanență, soluțiile cele mai bune. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o foarte bună capacitate de efort susținut, precum și viteză atât de reacție, cât și de deplasare.

Denis OPRIȘA este un junior inteligent, cu un caracter viguros și un mental pozitiv, atent la detalii, serios în tot ceea ce face atât la meciuri, cât și în pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%