• 6 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Denis Gabriel GAGYI P13021

Denis Gabriel GAGYI

2013

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Denis Gabriel GAGYI este un junior de perspectivă, având un bun potential tehnic, valențe deosebite, multe dintre ele, care-l pot ajuta, în timp, dezvoltate și cizelate –prin răbdare, printr-o pregătire susținută și prin determinare – să poată accede înspre performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la nivel de seniori.

 

Denis Gabriel GAGYI este un jucător polivalent, cu accente ofensive, inclus în lista NEXT GENERATION U10, 2022-2023 – The best young talents in Romanian football, care se remarcă în zona mediană, acolo unde, prin jocul său, ajută ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, dinamic și tenace în exprimarea din teren, având un dribling eficient, un bun serviciu de pase și deposedări oportune. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună motricitate, un fitness general bun și o bună capacitate de efort susținut.

 

Denis Gabriel GAGYI este un junior talentat, inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un caracter viguros și un mental pozitiv, serios și determinat în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 70%
Picior Drept 30%

Galerie Foto