• 20 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Denis Florin LAZĂR B2193

Denis Florin LAZĂR

2006

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 50%
Atacant 50%

SCURTĂ DESCRIERE

Denis Florin LAZĂR este un junior de reală perspectivă, cu multe calități, tehnice și mentale, ce-l pot ajuta într-o carieră fotbalistică de nivel ridicat.

 

Denis Florin LAZĂR este un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se face remarcat prin calitățile sale tehnice deosebite. Un jucător cu un control foarte bun al mingii, mai ales în regim de viteză, cu o viziune bună a jocului și un simț dezvoltat, intuitiv, al desfășurării fazelor, având un dribling redutabil și execuții, de multe ori, spectaculoase. Poate juca pe mai multe posturi, dar cel mai bun randament îl are ca mijlocaș lateral sau vârf. Un jucător modern, lejer în exprimarea tehnico-fizică din teren, cu o bună viteză atât de deplasare, cât și de reacție și o capacitate mare de efort susținut.

 

Denis Florin LAZĂR este un junior dornic de afirmare și de competiție, ambițios și tenace, combativ și determinat, serios atât la jocuri, cât și în pregătire, având un spirit puternic. Un jucător care poate reprezenta o opțiune serioasă pentru loturile naționale de juniori ale României. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

Sustinem sportul juvenil

PALMARES INDIVIDUAL

2017

Cupa Prosport Focșani – Cel Mai Tehnic Jucător al Turneului

2017

Tomis Challenge Cup Constanța – Golgheter Turneul

SOCIAL - MEDIA

GALERIE FOTO