• 22 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Denis DROSU P11017

Denis DROSU

2011

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 50%
Atacant 50%

SCURTĂ DESCRIERE

Denis DROSU este un junior abil, cu multe calități tehnice, multe dintre ele fiind deosebite, valențe ce-l pot ajuta să acceadă – printr-o pregătire susținută, determinare și printr-o îmbunătățire a parametriilor fizici – înspre nivele superioare de performană atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Denis DROSU este un jucător cu profil ofensiv, Gheata de Aur a României la Turneul Final Sfinx U11, sezonul 2021-2022, care se remarcă în fața porții adverse, acolo unde reușește să finalizeze cu pragmatism și să înscrie de multe ori, dar și în zona mediană, acolo unde crează multe oportunități de atac pentru echipa sa. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, având un foarte bun control al balonului, mai ales în regim de viteză, cu ambele picioare, creative, intuitiv și dinamic în exprimarea din teren, cu un foarte ascuțit simț al porții, un marcator prin excelență, dar și un bun pasator, având o bună viziune a jocului și a desfășurării ansamblului. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și o foarte bună viteză de reacție, dar și de deplasare.

 

Denis DROSU este un junior de perspectivă, inteligent și dinamic, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, tenace în atitudine, serios atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

PALMARES INDIVIDUAL

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 50%
Picior Drept 50%

GALERIE FOTO

Share Social Media