• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Denis Costel BUCUR P13013

Denis Costel BUCUR

2013

Club Actual

POSTURI

100%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

Denis Costel BUCUR este un jucător aparte, de perspectivă, cu un bun potential mental și tehnic, valențe deosebite ce-l vor ajuta, de-a lungul timpului, – prin răbdare și printr-o pregătire susținută, dar și elaborată din ce în ce mai mult – să aibă o ascensiune interesantă înspre performanță, cu șanse reale, atât la nivel national, cât și European.

 

Denis Costel BUCUR este un jucător polivalent, genul de mijlocaș box to box, care acoperă o arie mare de desfășurare tehnico-tactică, care se remarcă printr-un joc complex, util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, curajos și tenace în exprimarea din teren, având intervenții deosebite, un serviciu bun de pase, soluții inteligente alese în timpul desfășurării fazelor de joc atât din punct de vedere defensiv, dar și ofensiv, mai ales pe contraatac, un bun control al balonului în regim de viteză, apărând de multe ori chiar și la finalizare. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având un fitness general, motricitate, o bună viteză atât de reacție, cât și de deplasre, precum și capacitate de efort susținut.

 

Denis Costel BUCUR este un junior de reală perspectivă, ambițios și inteligent, intuitiv și dinamic, având un mental pozitiv și un caracter viguros, dornic de afirmare și de competiție, determinat și serios în tot ceea ce face atât în procesul de pregătire, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media