• 6 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Denis ALEXANDRU P06006

Denis ALEXANDRU

2006

Club Actual

POSTURI

100%
Fundaș

SCURTĂ DESCRIERE

Denis ALEXANDRU este un junior talentat, având un bun potential mental și tehnic, valențe deosebite, multe dintre ele, ce pot determina – printr-o pregătire susținută și prin determinare – o ascensiune interesantă înspre performanță atât la nivel național, cât și European.

 

Denis ALEXANDRU este un jucător polivalent, cu accete defensive, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde, prin jocul său, ajută ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, dinamic și inteligent în exprimarea din teren, având o bună intuiție a desfășurării fazelor de joc, o bună poziționare, spirit de echipă, combativ și tenace, având o bună deposedare, precum și un bun serviciu de pase. Un jucător cu un fitness general bun, o bună motricitate, având o bună capacitate de efort susținut.

 

Denis ALEXANDRU este un junior de perspectivă, inteligent, atent la detalii, curajos, dornic de afirmare și de competiție, având un caracter viguros și un mental pozitiv, serios și determinat în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 65%
Picior Drept 35%

GALERIE FOTO

Share Social Media