• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

David ZAMFIR P12018

David ZAMFIR

2012

Club Actual

POSTURI

100%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

David ZAMFIR este un junior de perspectivă, având un bun potential mental și tehnic, calități deosebite, multe dintre ele, ce pot determina, în viitor, – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și susținută – o ascensiune interesantă înspre zone înalte de performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

David ZAMFIR este un jucător polivalent, având accente defensive, care se remarcă, prin jocul său inteligent, în zona mediană, acolo unde reușește să-și aducă un aport substantial în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, dinamic și tenace în exprimarea din teren, având o bună intuiție a desfășurării fazelor și o bună poziționare în teren, un foarte bun serviciu de recuperare, dar și de pase, execuții oprtune și o bună viziune a jocului. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având un fitness general bun, o bună capacitate de efort susținut, precum și motricitate.

 

David ZAMFIR este un junior talentat, inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un caracter viguros și un mental pozitiv, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire și instruire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

GALERIE FOTO

Share Social Media