• 30 noiembrie 2022
  • Last Update 20 octombrie 2022 11:56 AM
  • Bucuresti

David ȚÂR B2593

David ȚÂR

2009

David ȚÂR
David ȚÂR

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

David ȚÂR este un junior de perspectivă, cu multe calități tehnice și fizice, valențe ce-l pot ajuta, în viitor, – prin răbdare, prin mai mult curaj și printr-o încredere mai mare în propriile resurse evidente – să dezvolte o traiectorie ascendentă înspre performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

David ȚÂR este un jucător polivalent, cu accente ofensive, util în angrenajul de desfășurare al echipei, cu un bun randament în zonele laterale. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, cu o bună intuiție a jocului, dinamic, având execuții interesante și reacții bune. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și viteză de deplasare, dar și de reacție.

 

David ȚÂR este un junior dornic de afirmare și de progres, atent la detalii, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire, care ar putea avea o evoluție accentuată, pozitivă, dacă ar căpăta mai mult curaj în exprimarea din teren și ar căpăta încredere în resursele tehnice, native, pe care le are, care sunt evidente și care pot fi cizelate.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 25%
Picior Drept 75%