• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

David Ștefan NICA P13017

David Ștefan NICA

2013

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

David Ștefan NICA este un junior de reală perspectivă, având multiple calități tehnice, mentale și fizice, valențe interesante și căutate în marea performanță, care pot ajuta, în timp, – printr-o pregătire riguroasă și susținută, prin determinare și prin răbdare – formatarea unui sportiv de carieră, având șanse reale de a putea evolua atât la nivel national, cât și European.

 

David Ștefan NICA este un jucător polivalent, inclus în lista Next Generation U10, la nivel European, se remarcă în zona mediană, acolo unde, prin jocul său inteligent și prin soluțiile alese, are un rol deosebit în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, intuitiv și dinamic în exprimarea din teren, având un bun spirit de anticipație, acoperă bine zonele, alege foarte bine, de multe ori, soluții optime pentru continuarea fazelor, având o bună desfășurare a registrului tehnic, chiar și în condiții de adversitate și/sau spații înguste. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună motricitate, precum și capacitate de efort susținut.

 

David Ștefan NICA este un junior talentat, inteligent, atent la detalii, introvertit, în unele momente, dar având un mental pozitiv, creativ și dornic de afirmare, cu un caracter viguros, serios și deteminat atât în procesul de pregătire, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

Galerie Foto