• 27 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

David Ionuț COSTEA P14011

David Ionuț COSTEA

2014

Club Actual

POSTURI

100%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

David Ionuț COSTEA este un junior interesant, având multiple valențe fizice și mentale, unele chiar deosebite, calități ce-l pot ajuta, în viitor,  – printr-o pregătire susținută și printr-o cizelare a parametriilor tehnici – să poată accede înspre marea performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

David Ionuț COSTEA este un jucător polivalent, cu accente defensive, genul de mijlocaș box to box, având o mare capacitate de acoperire și de exprimare în teren, foarte util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, inteligent și intuitiv în exprimarea din teren, curajos și dinamic, având un șut puternic și precis, un foarte bun serviciu de recuperare și de pase, cu o bună anticipare a desfășurării fazelor și un bun plasament. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, avînd o foarte bună capacitate de efort susținut și un fitness general bun.

 

David Ionuț COSTEA este un junior de perspectivă, inteligent, atent la detalii, având un mental pozitiv și un caracter viguros, dornic de a performa, în orice domeniu se află, concentrat și serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât în procesul de pregătire și de instruire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media