• 20 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

David IAMANDII P15019

David IAMANDII

2015

Club Actual

POSTURI

100%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

David IAMANDII este un junior de reală perspectivă, având multiple calități fizice și tehnice, abilități deosebite, multe dintre ele, ce-l pot ajuta să evolueze – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și prin determinare – înspre înalta performanță atât la nivel național, cât și la nivel european.

 

David IAMANDII este un jucător polivalent, cu accente ofensive, inclus pe lista NEXT GENERATION U8, 2022-2023 – The best young talents in Romanian football, care se remarcă în zona mediană, acolo unde, prin jocul său curajos, poate face diferența în opțiuni de joc, deosebit de util în ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, inteligent și sigur în exprimarea din teren, având o bună intuiție și viziune a jocului, a desfășurării fazelor, un dribling eficient și o manifestare tenace, de multe ori. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având un fitness general bun, precum și capacitate de efort susținut.

 

David IAMANDII este un junior talentat, dinamic și inteligent, calm, atent la detalii, dornic de afirmare și de competiție, curajos, având un mental pozitiv  și un caracter viguros, serios atât în exprimarea din timpul jocului, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media