• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

David GRĂDINARU P13002

David GRĂDINARU

2013

Club Actual

POSTURI

Fundaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

David GRĂDINARU este un junior de perspectivă, cu o frumoasă ascensiune în ultima perioadă, având multiple calități fizice și mentale, valențe ce-l vor ajuta să desfășoare un trend ascendent – prin răbdare, prin determinare și printr-o pregătire riguroasă a parametriilor tehnici – înspre performanță la nivel national, și chiar European.  

 

David GRĂDINARU este un jucător polivalent, cu accente defensive, care se remarcă prin determinare și prin ambiție, jocul său fiind deosebit de util în ansamblu de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, combativ și tenace în exprimarea din teren, curajos, având o bună intuiție a jocului, foarte bun în duelurile 1 vs 1. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și viteză.

 

David GRĂDINARU este un junior interesant, de perspectivă, având un caracter viguros și un moral bun, determinat și curajos, dornic de afirmare și de competiție, ambițios și serios atât în procesul de pregătire, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 70%
Picior Drept 30%

GALERIE FOTO

Share Social Media