• 21 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

David GHEORGHE P11037

David GHEORGHE

2011

Club Actual

POSTURI

Fundaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

David GHEORGHE este un junior de perspectivă, având multiple valențe fizice și mentale, calități ce-l pot ajuta, în viitor, – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și susținută, dar și prin determinare – să aibă o traiectorie ascendentă înspre zone superioare de performanță atât la nivel national, cât și European.

 

David GHEORGHE este un jucător polivalent, cu accente defensive, care se remarcă în apărare prin intervențiile sale, de multe ori oportune, și prin jocul său deosebit de util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, având o bună intuiție a joculului, intervenții sigure, un plasament bun, cu un bun serviciu de pase, dinamic și tenace în exprimarea din teren. Un jucător înalt, cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut.

 

David GHEORGHE este un junior interesant, atent la detalii, dornic de afirmare și de competiție, având un caracter viguros, ambițios și determinat, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire și instruire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 60%
Picior Drept 40%

GALERIE FOTO

Share Social Media