• 18 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

David DAMIAN P11039

David DAMIAN

2011

Club Actual

POSTURI

100%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

David DAMIAN este un junior interesant, având multiple calități tehnice și fizice, abilități ce pot determina, în viitor, – prin răbdare, mai multă determinare și printr-o pregătire susținută – o ascensiune înspre nivele superioare de performanță atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

David DAMIAN este un jucător polivalent, care se remarcă, în mod deosebit, în zonele laterale, dar poate îndeplini cu succes și sarcini în zona centrală. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, cu ambele picioare, având o bună viziune a jocului și o intuiție aparte a desfășurării fazelor, bun recuperator, urmat de un bun serviciu de pase, de multe ori venind cu asisturi importante în ansamblul de desfășurare al echipei. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și o bună motricitate.

 

David DAMIAN este un junior de perspectivă, inteligent și atent la detalii, dinamic în exprimarea din teren, având un mental pozitiv și un caracter viguros, serios atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media