• 20 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

David Cristian MĂNĂILĂ B2330

David Cristian MĂNĂILĂ

2012

Club Actual

POSTURI

Portar 100%

SCURTĂ DESCRIERE

David Cristian MĂNĂILĂ este un junior de perspectivă, cu multe valențe, tehnic, fizice și mentale, ce-i vor permite, în viitor, să dezvolte o traiectorie ascendentă în fotbalul de performanță.

David Cristian MĂNĂILĂ este un portar deosebit de talentat, unul dintre cei mai buni la nivel național, la categoria sa de vârstă, care se face remarcat prin jocul său curajos și prin intervențiile care dau siguranță jocului echipei. Un player fără teamă în exprimare, tehnic, cu o bună și corectă lovire a mingii, care participă activ la jocul de construcție al echipei, având o priză bună a balonului, reacții și reflexe foarte bune, fiind deosebit de activ și curajos și în duelurile 1 vs 1. Un portar cu resurse fizice evidente, în creștere și dezvoltare, având o viteză bună atât de reacție, cât și de execuție.

 

David Cristian MĂNĂILĂ este un junior dornic de afirmare și de competiție, inteligent, cu un mental bun și un caracter viguros, un spirit pronunțat al reușitei, ambițios și tenace, serios în tot ceea ce face atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

Sustinem sportul juvenil

SOCIAL - MEDIA

GALERIE FOTO