• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

David COLBAN P13001

David COLBAN

2015

Club Actual

POSTURI

Mijlocas 100%

SCURTĂ DESCRIERE

David COLBAN este un junior talentat, având multiple calități tehnice și mentale, valențe ce-l pot ajuta să aibă o traiectorie ascendentă  – prin răbdare, printr-o pregătire susținută și prin determinare – înspre zone înalte de performanță atât la junior mari, cât și la seniori.

 

David COLBAN este un junior polivalent, complet în exprimarea din teren, genul de mijlocaș box to box, util în dinamica și angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, cu ambele picioare, un control bun al balonului, mai ale în regim de viteză, având un dribling eficient, o bună viziune a jocului și o deosebită intuiție a desfășurării fazelor, combativ și tenace în exprimarea din teren, cu un foarte bun joc defensiv, cu multiple recuperări și deposedări. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și o bună viteză de reacție.

 

David COLBAN este un junior de perspectivă, dornic de afirmare și de competiție, având un moral bun și un caracter viguros, inteligent și curajos, sigur pe sine, serios în tot ceea ce face atât în procesul de pregătire și de instruire, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 50%
Picior Drept 50%

Galerie Foto

Distribuie