• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

David CIOBOTARU P15010

David CIOBOTARU

2015

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

David CIOBOTARU este un junior talentat, cu multe valențe fizice și tehnice, calități ce-l pot ajuta să aibă o ascensiune interesantă – prin răbdare și printr-o pregătire riguroasă, în timp – înspre zone de performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

David CIOBOTARU este un jucător polivalent, care poate juca, deocamdată, la fel de bine, atât în zona centrală, cât și în zonele laterale, util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, cu ambele picioare, la fel de bine, nativ, având un foarte bun plasament și o bună intuiție a de jocului, dinamic și inteligent în exprimarea din teren. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut.

 

David CIOBOTARU este un junior de perspectivă, atent la detalii, având un moral bun, dornic de afirmare și de joc, serios atât la antrenamente, cât și la jocuri, care va avea o creștere semnificativă în momentul în care timiditatea se va estompa. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 50%
Picior Drept 50%

Galerie Foto

Distribuie

Galerie Video