• 27 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

David CHIȘE P15001

David CHIȘE

2015

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 70%
Atacant 30%

SCURTĂ DESCRIERE

David CHIȘE este un junior interesant, cu multe resurse fizice și mentale, ce-l pot ajuta, în viitor,  – printr-o pregătire riguroasă și prin determinare- să poată face pasul către înalta performanță atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

David CHIȘE este un jucător polivalent, care se remarcă printr-o progresie foarte bună, în timp, și prin aportul său fizic și tehnic, util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, având o foarte bună intuiție a jocului și o bună orientare în teren, inteligent și dinamic, combativ și tenace în exprimarea din teren, luând, de multe ori, decizii curajoase în continuarea și desfășurarea secvențelor de joc. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și forță.

 

David CHIȘE este un junior dornic de afirmare și de progres, cu un mental bun, atent la detalii, fără teamă în condiții de adversitate, având un caracter viguros, serios atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 20%
Picior Drept 80%

Galerie Foto

Share Social Media