• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Darius NEACȘU P16003

Darius NEACȘU

2016

Club Actual

POSTURI

100%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

Darius NEACȘU este un junior talentat, având multiple calități tehnice și mentale, valențe ce pot determina, în viitor, – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și prin determinare – o traiectorie interesantă și ascendentă înspre performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Darius NEACȘU este un jucător cu profil ofensiv, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde, prin jocul său creativ, purtat în viteză, reușește să ajute  ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, creativ și dinamic în exprimarea din teren, având un dribling eficient, un joc purtat în mișcare și viteză, exploziv pe alocuri, cu ruperi de ritm, o bună finalizare în fața porții adverse și execuții interesante. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună motricitate, precum și o bună viteză atât de deplasare, cât și de reacție.

 

Darius NEACȘU este un junior de perspectivă, isteț și atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un mental pozitiv, personalitate și un caracter viguros, serios la antrenamente, dar și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 70%
Picior Drept 30%

GALERIE FOTO

Share Social Media