• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Darius GRIGORE P11019

Darius GRIGORE

2011

Club Actual

POSTURI

Portar 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Darius GRIGORE este un junior de perspectivă, cu multe calități fizice și mentale, valențe importante, deosebite, multe dintre ele, ce pot determina, în viitor,  – printr-o pregătire riguroasă și susținută permanent – o ascensiune interesantă înspre fotbalul de performanță atât la junior mari, cât și la seniori.

 

Darius GRIGORE este un portar talentat, care se remarcă printr-o foarte bună mobilitate și o intuiție bună a desfășurării fazelor de joc. Un player dinamic, având reflexe și reacții foarte bune, o bună priză de prindere a mingii, ieșiri oportune și curajoase în duelurile 1 vs 1, plonjoane spectaculoase și pragmatice. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună mobilitate, precum și o bună viteză de reacție.

 

Darius GRIGORE este un junior talentat, cu un bun potential, inteligent, atent la detalii, curajos și dinamic, dornic de afirmare și de competiție, având un mental bun și cu caracter viguros, serios atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire și instruire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 25%
Picior Drept 75%

GALERIE FOTO

Share Social Media