• 8 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Darius CIUCURE P10004

Darius CIUCURE

2010

Club Actual

POSTURI

100%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

Darius CIUCURE este un junior interesant, având multe calități tehnice și mentale, valențe importante care pot determina un parcurs ascendent – prin răbdare, prin cizelare a parametriilor fizici și prin determinare – înspre zone înalte de performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Darius CIUCURE este un junior polivalent, cu accente ofensive, care se remarcă printr-o inteligență aparte în joc și prin soluțiile alese în desfășurarea fazelor. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, cu ambele picioare, dinamic și inteligent în exprimarea din teren, având execuții interesante, o bună anticipare a jocului și o bună poziționare. Un jucător cu un fizic robust, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, o bună motricitate și forță, precum și capacitate de efort susținut.

 

Darius CIUCURE este un junior cu un bun potential, inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un mental pozitiv și un caracter viguros, serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire și de instruire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media