• 6 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Cristian RUGEA P11048

Cristian RUGEA

2011

Club Actual

POSTURI

100%
Portar

SCURTĂ DESCRIERE

Cristian RUGEA este un junior abil, având multiple calități mentale și tehnice, valențe care l-au ajutat – prin răbdare, prin voință și printr-o pregătire susținută, – să ajungă la un nivel bun de joc, cu șanse reale să poată evolua înspre zone de performanță atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Cristian RUGEA este un portar interesant, având o ascendență semnificativă în evoluția sa,  inclus pe lista NEXT GENERATION U12, 2022-2023 – The best young talents in Romanian football, care se remarcă printr-o abordare sigură, util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, curajos și tenace în exprimarea din teren, având reacții și reflexe bune, intervenții oportune, o bună orientare și o bună comunicare cu coechipierii, bun în duelurile 1 vs 1. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, elastic și mobil în mișcări, având o bună motricitate, precum și un fitness general bun.

 

Cristian RUGEA este un portar de perspectivă, inteligent și ambițios, muncitor, atent la detalii, dornic de afirmare și de concurență, având un caracter viguros și un mental pozitiv, serios și determinat atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire și instruire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media