• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Cristian DRÂMBĂREAN B2590

Cristian DRÂMBĂREAN

2014

Cristian DRÂMBĂREAN
Club Actual

POSTURI

Fundaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Cristian DRÂMBĂREAN este un junior promițător, cu multiple calități fizice și mentale, resurse ce-l pot ajuta, în viitor, – prin răbdare, printr-o pregătire atentă și susținută și prin cizelarea parametriilor tehnici – să dezvolte o traiectorie ascedentă înspre performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Cristian DRÂMBĂREAN este un jucător cu profil defensiv, care se remarcă în zona centrală, acolo unde, prin jocul său simplu și eficient, reușește să stabilizeze apărarea în ansamblul de desfășurare. Un jucător tehnic, cu o bună lovire a mingii, având o bună aticipație a jocului, intuitiv și dinamic în exprimarea din teren, curajos, cu intervenții sigure și un joc pragmatic în ansamblu. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și viteză.

 

Cristian DRÂMBĂREAN este un junior cu un bun potențial, atent la detalii, dinamic  și dornic de afirmare, având un carcater viguros, serios în procesul de pregătire, precum și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

Galerie Foto