• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Cristian ANGHEL P14013

Cristian ANGHEL

2014

Club Actual

POSTURI

100%
Atacant

SCURTĂ DESCRIERE

Cristian ANGHEL este un junior de perspectivă, cu multiple calități tehnice și mentale, valențe importante ce pot determina, în timp, – prin răbdare și printr-o cizelare permanentă a propriilor resurselor evidente, dar și printr-o educație a altruismului – o evoluție interesantă înspre performanță atât la nivel national, cât și European.

 

Cristian ANGHEL este un jucător polivalent, cu accente ofensive, care se remarcă printr-o personalitate tehnică aparte, reușind să joace, fără teamă, la grupe de vârstă mai mare, și să se evidențieze destul de lejer. Un player tehnic, cu o foarte bună lovire a mingii, cu ambele picioare, având un dribling bun, uneori și eficient, o bună finalizare, intuitiv și curajos în exprimarea din teren, bun în duleurile 1 vs 1, având o bună viziune a desfășurării jocului, un bun plasament și un serviciu de pase, atunci când vrea, foarte bun. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având un fitness general bun, o bună motricitate, viteză bună de reacție, dar și de deplasare, precum și capacitate de efort susținut.

 

Cristian ANGHEL este un junior talentat, cu personalitate accentuată, inteligent și dinamic, dornic de afirmare și de progres, curajos, având un mental pozitiv și un spirit de învingător, desciplinat și serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 50%
Picior Drept 50%

GALERIE FOTO

Share Social Media