• 30 ianuarie 2023
  • Last Update 11 ianuarie 2023 5:42 PM
  • Bucuresti

Cassiano Andrei de Almeida COZMA P07002

Cassiano Andrei de Almeida COZMA

2007

Club Actual

POSTURI

Mijlocas 75%
Atacant 25%

SCURTĂ DESCRIERE

Cassiano Andrei de Almeida COZMA este un junior deosebit, de origine română, talentat și determinat, ce activează cu success în Brazilia, la Academia Baruch SC, un puști ce reușește să facă față cu brio, mai ales din punct de vedere tehnic, fotbalului carioca, fiind de altfel și căpitan de echipă la grupa sa de vârstă.

 

Cassiano Andrei de Almeida COZMA este un jucător cu profil ofensiv, care se remarcă în zona centrală, acolo unde reușește să ”lege” foarte bine jocul echipei, alegând, de multe ori, soluții foarte bune de continuare a fazelor de joc, deosebit de util în angrenajul echipei. Un player tehnic, cu o foarte bună lovire a mingii, cu ambele picioare, un deosebit control al mingii și o foarte bună viziune a jocului, având o bună intuiție a desfășurării fazelor, un excelent serviciu de pase, un dribling eficient, dinamic și tenace în exprimarea din teren. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut.

 

Cassiano Andrei de Almeida COZMA este un junior de reală perspectivă, inteligent și intuitiv, atent la detalii, dornic de afirmare și de competiție, având un caracter viguros și un spirit puternic, de învigător, determinat și serios în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

Galerie Foto

Distribuie

Galerie Video