• 21 iulie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Casian CHILOM B2435

Casian CHILOM

2009

POSTURI

Atacant 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Casian CHILOM este un junior cu multiple calități, ce-l pot ajuta să evolueze și să dezvolte o traiectorie ascendentă înspre performanță.

 

Casian CHILOM este un jucător polivalent, cu accente ofensive, având un randament foarte bun în zonele laterale, acolo unde valențele sale tehnice contribuie eficient în desfășurarea jocului echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, mai ales în viteză, cu un dribling eficient, având o bună intuiție a jocului, purtând deseori acțiuni rapide, cu centrări utile și finalizări cu șuturi precise. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză atât de deplasare, cât și de reacție, precum și capacitate de efort susținut.

 

Casian CHILOM este un junior inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, serios în tot ceea ce face atât la antrenamente, cât și la jocuri, care s-ar evidenția mai accentuat dacă ar avea mai multă încredere în propriile resurse evidente. De urmărit în continuare evoluția sa.

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

Sustinem sportul juvenil

SOCIAL - MEDIA