• 4 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Carim CIATĂU – P15004

Carim CIATĂU

2015

Club Actual

POSTURI

Fundaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Carim CIATĂU este un junior interesant, cu multe calități fizice și mentale, competențe deosebite, multe dintre ele cerute în fotbalul modern, cu șanse reale să poată accede – printr-o pregătire susținută și riguroasă – înspre înalta performanță la nivel național, și nu numai.


Carim CIATĂU este un jucător polivalent, cu accente defensive, Campional Național Juniori U7, cu Dinamic Oradea, la Turneul Final Sfinx, în ediția 2021-2022, deosebit de util în angrenajul de desfășuare al echipei, care se remarcă prin aportul său tehnic și tactic. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, având o deosebită anticipare a desfășurării fazelor, o bună intuiție și o reacție pe măsură, foarte bun în duelurile 1 vs 1, mai ales pe fază defensivă, curajos și cerebral în exprimarea din joc, având o riguroasă deplasare în teren, pragmatică și eficientă. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o foarte bună capacitate de efort susținut.


Carim CIATĂU este un junior capabil, dornic de afirmare și de progres, atent la detalii, având un mental bun și un caracter viguros, fără teamă de dueluri sau de adversari, indiferent de statura lor, deosebit de serios atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 20%
Picior Drept 80%

Galerie Foto