• 8 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Bisenia TODOROV P16006

Bisenia TODOROV

2016

Club Actual

POSTURI

100%
Mijlocaș

SCURTĂ DESCRIERE

Bisenia TODOROV este o junioară de perspectivă, având multiple calități tehnice, mentale și fizice, valențe deosebite, multe dintre ele, ce pot determina, în timp, – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și susținută – o evoluție interesantă și ascendentă în spre performanță atât la nivel național, cît și European.

 

Bisenia TODOROV este o jucătoare polivalentă, cu acente ofensive, inclusă pe lista NEXT GENERATION U8, 2022-2023 – The best young talents in Romanian football, care se remarcă prin tenacitatea sa, manifestată în zonele laterale, una din puținele junioare, la nivel European, care poate juca la nivele/grupe mai mari de băieți și să facă față cu brio. Un player tehnic, cu o bună lovirea a mingii și un control foarte bun al balonului, curajoasă și dinamică în exprimarea din teren, având o bună intuiție a jocului, foarte bună în duelurile 1 vs 1, cu un dribling eficient și execuții interesante. O jucătoare cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună motricitate, precum și un fitness general bun.

 

Bisenia TODOROV este o junioară talentată, isteață, atentă la detalii, motivată, având un caracter viguros, personalitate, și un mental pozitiv, serioasă și determinate atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media