• 21 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Benett ZELENAK P12013

Benett ZELENAK

2012

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Benett ZELENAK este un junior talentat, având multe calități tehnice și fizice, valențe deosebite unele dintre ele, ce-l pot ajuta, în viitor, – prin determinare și printr-o pregătire susținută – să ajungă la un nivel înalt de performanță atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Benett ZELENAK este un jucător polivalent, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde manifestă un joc complet atât ofensiv, cât și defensiv, util în agrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu un foarte bun control al balonului, dar și o bună lovire a mingii, cu ambele picioare, dinamic și tenace în exprimarea din teren, cu o bună antcipare a desfășurării fazelor, având o bună orientare în teren și o bună viziune a jocului. Un jucător cu un fizic armonios, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, o bună viteză de deplasare, precum și capacitate de efort susținut.

 

Benett ZELENAK este un junior inteligent, atent la detalii, combativ și determinat, dornic de afirmare și de competiție, având un moral pozitiv, serios în tot ceea ce face atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 50%
Picior Drept 50%

GALERIE FOTO

Share Social Media