• 22 februarie 2024
  • Last Update 24 decembrie 2023 11:35 AM
  • Bucuresti

Ayan PRISTOLIAN P12001

Ayan PRISTOLIAN

2012

Club Actual

POSTURI

Atacant 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Ayan PRISTOLIAN este un junior talentat, de reală perspectivă, cu un foarte bun potential tehnic, calități deosebite ce-l pot ajuta, în viitor, – prin răbdare, printr-o pregătire susținută și printr-o îmbunătățire a parametriilor fizici – să aibă o traiectorie ascendntă înspre înalta performanță atât la nivel national, dar, posibil, și la nivel European.

 

Ayan PRISTOLIAN este un jucător cu profil ofensiv, Campion Național Juniori U11, cu CS Dinamo București, la Turneul Final Sfinx, în sezonul 2021-2022, care se remarcă prin execuțiile sale, precum și printr-o bună intuiție și reacție pe fază de atac, alegând de multe ori soluții interesante de continuare și desfășurare a jocului, util în ansamblu de desfășurare al echipei. Un player tehnic, nativ, cu o bună lovire a mingii și un control foarte bun al balonului, mai ales în regim de viteză, intuitiv și dinamic în exprimarea din teren, tenace, fără teamă în dueluri sau față de adversari, indiferent de natura sau de statura acestora, având o bună reacție în condiții de adversitate și/sau spațiu restrâns, cu execuții interesante și un plasament bun. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză atât de reacție, cât și de deplasare.

 

Ayan PRISTOLIAN este un junior cu personalitate, inteligent, dornic de afirmare și de progres, curajos și combativ, având un moral bun, serios atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media