• 8 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Antonio CERNOIU P13014

Antonio CERNOIU

2013

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Antonio CERNOIU este un junior de perspectivă, având multiple valențe tehnice și mentale, calități importante și deosebite, multe dintre ele, ce-l pot ajuta, în timp, – prin răbdare, printr-o pregătire riguroasă și prin implicare – să poată performa, la un nivel ridicat, atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Antonio CERNOIU este un jucător polivalent, inclus în lista NEXT GENERATION U10, 2022-2023 – The best young talents in Romanian football,  care se remarcă atât în zonele laterale, cât și în centru, printr-un joc dinamic și inteligent. Un player tehnic, cu o bună lovire a mingii, dinamic și constructiv în exprimarea din teren, având o bună intuiție a desfășurării fazelor, o bună poziționare, execuții oportune și un curaj aparte în luarea de decizii, chiar și în condiții de adversitate și/sau spațiu îngust de manevră. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză, un fitness general bun, precum și capacitate de efort susținut.

 

Antonio CERNOIU este un junior talentat, curajos și dinamic, atent la detalii, dornic de afirmare, având un caracter viguros și un mental pozitiv, determinat și serios atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

Galerie Foto