• 21 septembrie 2023
  • Last Update 19 septembrie 2023 7:00 PM
  • Bucuresti

Andrei Raul SĂLĂJAN B2617

Andrei Raul SĂLĂJAN

2006

Club Actual

POSTURI

Fundaș 80%
Mijlocaș 20%

SCURTĂ DESCRIERE

Andrei Raul SĂLĂJAN este un junior de perspectivă, cu reale valențe tehice și mentale, calități ce-l pot ajuta să dezvolte o traiectorie ascendentă  – prin răbdare, determinare și printr-o pregătire riguroasă și susținută  – înspre performanță atât la nivel national, cât și european.

 

Andrei Raul SĂLĂJAN este un jucător polivalent, cu accente ofensive, care poate juca, la fel de bine, atât în zonă laterală, cât și centrală, deosebit de util în angrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, cu ambele picioare, creativ și tenace, având un bun travaliu și o bună viziune a desfășurării fazelor, intuitiv și dinamic, cu un serviciu de pase simplu și eficient, un bun joc aerian, combativ și riguros în dueluri, disciplinat și implicat în angrenajul de joc al echipei. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o  bună capacitate de efort susținut, precum și viteză atât de reacție, cât și de deplasare.

 

Andrei Raul SĂLĂJAN este un junior promițător, inteligent, atent la detalii, implicat și dinamic, având un caracter puternic și un mental viguros, dedicat și serios în tot ceea ce face atât în procesul de pregătire și instruire, cât și la jocuri, un tânăr jucător pe care îl putem recomanda chiar și echipelor de seniori din România. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 40%
Picior Drept 60%

GALERIE FOTO

Share Social Media