• 25 mai 2024
  • Last Update 24 mai 2024 9:52 PM
  • Bucuresti

Andrei RADU P11015

Andrei RADU

2011

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Andrei RADU este un junior de perspectivă, având multiple calități tehnice și mentale, valențe bine dezvoltate și cizelate, până la această vârstă, ce pot determina – prin răbdare și printr-o pregătire susținută, în continuare – conturarea unei cariere sportive performante, la nivel înalt, atât la juniori mari, cât și la seniori.


Andrei RADU este un jucător polivalent, cu accente ofensive, Campion Național Juniori U11, cu CS Dinamo București, la Turneul Final Sfinx, în sezonul 2021-2022, care se remarcă în zonele laterale, acolo unde prin jocul său  pragmatic, tehnic și simplu, dublat de un travaliu deosebit, contribuie substantial la ansamblul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu o bună lovirea a mingii, un control bun al balonului, mai ales în regim de viteză, intuitiv și dinamic în exprimarea din teren, având execuții și centrării foarte bune, cu o foarte bună contribuție pe ambele faze de joc și o bună anticipare a desfășurării fazelor. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o foarte bună capacitate de efort susținut, precum și o bună viteză atât de deplasare, cât și de reacție.


Andrei RADU este un junior interesant, inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de competiție, având un moral bun și un caracter viguros, serios atât la antrenamente, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%

GALERIE FOTO

Share Social Media