• 13 iunie 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Andrei GUGUIANU B2614

Andrei GUGUIANU

2011

Andrei GUGUIANU
Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Andrei GUGUIANU este un junior promițător, cu mutiple valențe tehnice, calități deosebite, căutate în fotbalul modern, ce pot determina – dacă sunt dezvoltate și cizelate, în continuare, printr-o pregătire susținută, prin răbdare și determinare – o traiectorie ascendentă înspre înalta performanță atât la nivel de juniori mari, cât și la seniori.

 

Andrei GUGUIANU este un jucător polivalent, care se remarcă în zona lateral-mediană, acolo unde prin jocul său reușește să ”domine arealul” atât din punct vedere ofensiv, dar și defensiv, fiind deosebit de util în agrenajul de desfășurare al echipei. Un player tehnic, cu un bun control al mingii, având o  foarte bună biomecanică de lovire a mingii, un dribling deboradant, în unele momente, lejer și pragmatic, o bună viziune a jocului și o intuiție aparte a desfășurării fazelor, dinamic și curajos în exprimare din teren, având și o bună anticipare, nativă, la finalizare, acolo unde surprinde, de multe ori, prin aparițiile sale oportune. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o foarte bună capacitate de efort susținut, precum și viteză.

 

Andrei GUGUIANU este un junior inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de competiție, având un moral bun, serios în tot ceea face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

GALERIE FOTO

Share Social Media