• 6 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Andrei DRAGOMAN P12016

Andrei DRAGOMAN

2012

Club Actual

POSTURI

Mijlocaș 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Andrei DRAGOMAN este un junior de reală perspectivă, cu un foarte bun potential mental și tehnic, valențe deosebite, multe dintre ele, ce-l pot ajuta – printr-o pregătire riguroasă, prin răbdare și prin determinate – să evolueze înspre zone înalte de performanță atât la nivel national, cât și șa nivel European.

 

Andrei DRAGOMAN este un jucător polivalent, cu accente ofensive, inclus în lista NEXT GENERATION U11, 2022-2023 – The best young talents in Romanian football, care se remarcă în zona mediană, acolo unde reușește, de multe ori, să creeze și să găsească soluții optime de continuare a fazelor de joc. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, inteligent și dinamic în exprimarea din teren, având o bună viziune a jocului, o intuiție nativă a desfășurării ansamblului de joc, execuții interesante și un bun serviciu de pase. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună motricitate, un fitness general bun, precum și viteză, dar și o bună capacitate de efort susținut.

 

Andrei DRAGOMAN este un junior talentat, inteligent, atent la detalii, dornic de afirmare și de progres, având un caracter viguros și un mental pozitiv, serios în tot ceea ce face atât în procesul de pregătire, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 35%
Picior Drept 65%

GALERIE FOTO

Share Social Media