• 25 mai 2024
  • Last Update 25 mai 2024 9:30 PM
  • Bucuresti

Ana BACIU B2606

Ana BACIU

2010

Club Actual

POSTURI

Fundaș 50%
Mijlocaș 50%

SCURTĂ DESCRIERE

Ana BACIU este o junioare de reală perspectivă,  cu un foarte bun potențial fizic și tehnic, un vârf al generației sale, la nivel național,  având calități ce  pot determina – printr-o pregătire susținută și prin răbdare, păstrând aceeași excelentă determinare – o traiectorie ascendentă înspre înalta performanță în fotbalul femin.

 

Ana BACIU este o jucătoare polivalentă, un mijlocaș box to box care se remarcă în zona centrală, acolo unde prin jocul său ajută mult ansamblul de desfășurare ale echipei, dând o stabilitate constantă apărării și o consistență atacului. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, având o bună intuiție a desfășurării fazelor, cu multe recuperări foarte bune, deosebită în duelurile 1 vs 1 atât din punct de vedere ofensiv, dar și defensiv, un bun joc aerian, curajoasă și combativă în exprimarea din teren, care ar putea avea o progresie excelentă dacă ar renunța sau ar diminua din numarăul de atingeri (inutile) al balonului, mai ales în zona centrală. O jucătoare cu un fizic armonios, înaltă și motrică, având resurse fizice în creștere și dezvoltare, cu o foarte mare capacitate de efort susținut, precum și o bună viteză atât de deplasare, cât și de reacție.

 

Ana BACIU este o junioare inteligentă, atentă la detalii, cu personalitate, dornică de afirmare și de competiție, având un caracter viguros, determinată și serioasă în tot ceea ce face atât în procesul de pregătire, cât și la jocuri. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 30%
Picior Drept 70%
Share Social Media

GALERIE FOTO