• 4 decembrie 2023
  • Last Update 31 octombrie 2023 6:40 PM
  • Bucuresti

Alexandru ȚOCU P16002

Alexandru ȚOCU

2016

Club Actual

POSTURI

Atacant 100%

SCURTĂ DESCRIERE

Alexandru ȚOCU este un junior talentat, cu multiple calități fizice și tehnice, valențe ce-l vor ajuta, în timp, să dezvolte o traiectorie ascedentă și interesantă – prin răbdare și printr-o atentă pregătire – înspre performanța de înalt nivel atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Alexandru ȚOCU este un jucător dinamic, polivalent în exprimarea din teren, care poate juca oriunde jocul o cere. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii bune, combativ și tenace, fără teamă în dueluri, care se descurcă foarte bine în situații de adversitate sau spații restrânse de joc, având o bună intuiție a desfășurării fazelor. Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună capacitate de efort susținut, precum și viteză de reacție.

 

Alexandru ȚOCU este un junior inteligent, atent la detalii, cu un moral bun și un caracter viguros, având o foarte bună/rapidă înțelegere și compilare a informațiilor primite, determinat și serios atât la jocuri, cât și la antrenamente. De urmărit în continuare evoluția sa.

Culorile Clubului

ÎNDEMÂNARE

Picior Stâng 20%
Picior Drept 80%

Galerie Foto

Distribuie

Galerie Video